Webshop

Voor u als klant hoort het kopen van een paar schoenen een heel proces te zijn wat begint bij kijken naar de aanwezige collectie. Daarna volgt het passen van de schoenen en voelen hoe de schoen zich vormt om uw voet. Ook het ruiken van het leer hoort bij deze beleving.

Wij, als enthousiaste ondernemers, willen u graag helpen bij uw aankoop. Wij delen onze jarenlange productkennis met u  en adviseren o.a. over de juiste lengte- en breedtemaat. Ook kunnen wij ter plaatse problemen voor u oplossen en uitleggen hoe u zo lang mogelijk plezier van uw schoenen kunt hebben. Deze service kunnen wij u via internetverkoop niet bieden.

Hoewel wij eigenlijk van mening zijn dat schoenen niet via internet gekocht moeten worden, hebben wij er toch voor gekozen om een webshop aan deze site te koppelen. Wij proberen zo goed als mogelijk alles up-to-date te houden, maar mocht dat incidenteel niet lukken, bieden wij hiervoor bij voorbaat onze excuses aan. Breng gerust eens een bezoekje aan onze online-shop.

Het is misschien even zoeken en helaas kan er in de online-shop alleen met creditcard  betaald worden. Indien dit voor u niet mogelijk is of u ondervind andere problemen in de webshop, neem dan a.u.b. contact op via onderstaand contactformulier en we helpen u graag verder.