Webshop

Voor u als klant hoort het kopen van een paar schoenen een heel proces te zijn wat begint bij kijken naar de aanwezige collectie. Daarna volgt het passen van de schoenen en voelen hoe de schoen zich vormt om uw voet. Ook het ruiken van het leer hoort bij deze beleving.

Wij, als enthousiaste medewerkers, willen u graag helpen bij uw aankoop. Wij delen onze jarenlange productkennis met u  en adviseren o.a. over de juiste lengte- en breedtemaat. Ook kunnen wij ter plaatse problemen voor u oplossen en uitleggen hoe u zo lang mogelijk plezier van uw schoenen kunt hebben. Deze service kunnen wij u via internetverkoop niet bieden.

Hoewel wij eigenlijk van mening zijn dat schoenen niet via internet gekocht moeten worden, hebben wij er toch voor gekozen om een webshop aan deze site te koppelen. Momenteel staat een groot deel van onze Birkenstock collectie in deze shop. Wij proberen zo goed als mogelijk alles up-to-date te houden, maar mocht dat incidenteel niet lukken, bieden wij hiervoor bij voorbaat onze excuses aan.

Via deze link komt u op onze webshop: https://shoeplus.sumup.link/

Het is misschien even zoeken, omdat wij in deze shop geen aparte groepen van artikelen kunnen maken waardoor er geen vaste volgorde in zit. Indien u problemen ondervind in de webshop, neem dan a.u.b. contact op via onderstaand contactformulier en we helpen u graag verder.