Over ons

Shoe+ de Munnik is een schoenenwinkel die in 2017 al 40 jaar in het straatbeeld van Goes te vinden is. Ooit begonnen als schoenmakerij, maar nu uitgegroeid tot een schoenen-speciaalzaak. Daarnaast hebben wij  slippers en pantoffels met uitneembaar voetbed, speciaal om uw op maat gemaakte steunzolen in te dragen.

Wat maakt Shoe+ de Munnik zo uniek?

 

Een hele winkel vol met Birkenstock slippers, voor dames (maat 35-43), heren (maat 40-48) en kinderen (maat 26-34). Nergens in Zeeland vindt u zoveel keus. Vanaf maart tot eind september bestaat onze collectie uit ongeveer 100 verschillende modellen/kleuren. Ook in de wintermaanden hebben wij altijd een vaste standaard-collectie in de winkel staan, aangevuld met de speciale wintercollectie van Birkenstock met o.a. pantoffels.

 

Vanaf maart t/m september zeer uitgebreid assortiment, variërend van de bekende dichte muil tot modieuze teenslippers in allerlei vrolijke kleuren.  De klassiekers van Crocs hebben wij ook in de winter op voorraad staan. De damesslippers zijn verkrijgbaar in de maten 36-43, herenmaten van maat 40 tot 49

Comfortable, wollen pantoffels uit Denemarken. In het winterseizoen bevat onze collectie veel kleuren , maar ook in de rest van het jaar hebben wij altijd een beperkte voorraad in de winkel staan. De maten 36 t/m 48 kunnen wij (bijna) altijd direct leveren. Grotere maten, t/m 51 of speciale kleuren kunnen wij altijd voor u bestellen.

Vanaf september t/m februari vindt u bij ons bovendien een uitgebreide collectie pantoffels voor dames en heren van alle leeftijden. Deze bevat naast moderne sokpantoffels voor de jeugd bijvoorbeeld ook de klassieke ruitpantoffel voor opa. Naast het merk Glerups vindt u bij ons pantoffels van de merken Romika, Warmbat, Bernardino’s en Fidelio.