Over ons

Shoe+ de Munnik is een schoenenwinkel die al ruim 40 jaar in het straatbeeld van Goes te vinden is. Ooit begonnen als schoenmakerij, maar nu uitgegroeid tot een schoenen-speciaalzaak.

Wat maakt Shoe+ de Munnik zo uniek?

Een hele winkel vol met Birkenstock slippers, voor dames (maat 35-43), heren (maat 40-48) en kinderen (maat 26-34). Nergens in Zeeland vindt u zoveel keus. Vanaf maart tot eind september bestaat onze collectie uit ongeveer 100 verschillende modellen/kleuren. Ook in de wintermaanden hebben wij altijd een vaste standaard-collectie in de winkel staan, aangevuld met de speciale wintercollectie van Birkenstock met o.a. pantoffels.

Comfortable, wollen pantoffels uit Denemarken. In het winterseizoen bevat onze collectie veel kleuren , maar ook in de rest van het jaar hebben wij altijd een beperkte voorraad in de winkel staan. De maten 36 t/m 48 kunnen wij (bijna) altijd direct leveren. Grotere maten, t/m 51 of speciale kleuren kunnen wij altijd voor u bestellen.

Naast onze uitgebreide collectie van Glerups hebben wij vanaf September ook volop keus in pantoffels van de merken Living Kitzbuhel (Oostenrijk) Toni Pons (Spanje) en Warmbat (Australiƫ).