Pantoffels

Vanaf september t/m februari vind u bij ons een uitgebreide collectie pantoffels van de volgende merken:

FIDELIO: Dit Oostenrijkse merk heeft comfort en pasvorm hoog in het vaandel staan. Alle modellen die zij maken hebben een uitneembaar voetbed, en kunnen dus met uw eigen steunzolen gedragen worden. Damesmuilen in maat 36 t/m 42, herenslippers in maat 41 t/m 47.

BERNARDINO’S: De originele Spaanse sloffen (die ook echt uit Spanje komen), in 3 kleuren in maat 36 t/m 48.

GLERUPS: Comfortabele en super warme pantoffels van vervilt wol (van de Gotland schapen uit Denemarken),  met leren of rubber loopzool. De pantoffels worden in 8 kleuren gemaakt en staan bij ons op voorraad in de gangbare maten van maat 36 t/m 48 (op bestelling t/m maat 51).

ROMIKA: Dit Duitse merk met uitstekende pasvorm is weer terug in onze collectie en bevat ook diverse modellen met uitneembaar voetbed, zodat u uw eigen steunzool in deze pantoffels kunt dragen. Zowel voor dames als heren, in muilen en dichte pantoffels verkrijgbaar. Damesmaten 36 t/m 42, herenmaten 41 t/m 48.

WARMBATT: Net als UGGS komen dit merk uit Australië. De modellen zijn dan ook zeker met elkaar te vergelijken. Dezelfde modellen, dezelfde kwaliteit, alleen voor een veel voordeligere prijs. Muilen en mocassins van het leer en wol van de Merino schapen, dus heerlijk zacht een lekker warm. Voor dames lopen de maten van 36 t/m 42, voor heren van 41 t/m 46.