Webshop

Omdat wij van mening zijn dat schoenen niet via internet gekocht kunnen worden, hebben wij er bewust voor gekozen om geen webshop aan deze site te koppelen. Bovendien ontbreekt het ons, als kleine zelfstandige winkelier, simpelweg aan tijd om naast het runnen van onze winkel ook nog eens webshop up-to-date te houden.

Voor u als klant hoort het kopen van een paar schoenen een heel proces te zijn wat begint bij kijken naar de aanwezige collectie. Daarna volgt het passen van de schoenen en voelen hoe de schoen zich vormt om uw voet. Ook het ruiken van het leer hoort bij deze beleving.

Wij, als enthousiaste medewerkers, willen u graag helpen bij uw aankoop. Wij delen onze jarenlange productkennis met u  en adviseren o.a. over de juiste lengt- en breedtemaat. Ook kunnen wij ter plaatse problemen voor u oplossen en uitleggen hoe u zo lang mogelijk plezier van uw schoenen kunt hebben. Deze service kunnen wij u via internetverkoop niet bieden.

Indien u verderop in het land woont of moeilijk naar onze winkel kunt komen, is het uiteraard altijd mogelijk om een paar schoenen naar u toe te laten sturen. U kunt dan onderstaand formulier invullen, zodat wij u verder kunnen helpen.